De aftrap

Zo’n vijftien jaar geleden ben ik voor mijn toenmalige werkgever een dag of drie in Canada geweest. Naast de zakelijke meeting kreeg ik ook in sneltreinvaart Toronto te zien, bezochten we de Nigara falls  en verbleven we kort op een prachtige summercamp-achtige locatie. Dit bliksembezoek heeft toen veel indruk gemaakt.

aftrapWat mij tijdens dat korte bezoek opviel was de mooie “ruwe” natuur, de uitgestrekte wegen en de relaxte sfeer. Ik heb mijzelf toen beloofd om hier een keer terug te komen voor een “echte” vakantie. Het wordt nu tijd om die belofte aan mijzelf in te lossen! Samen met Leonoor ga ik mij voorbereiden op een reis met camper door Canada.

Vragen, vragen, vragen…

Als je zo’n beslissing neemt, komen er direct veel vragen naar boven. Bijvoorbeeld: hoe lang gaan we, welke route nemen we, welke camper huren we, wat is de beste tijd om te gaan, regelen we alles zelf en natuurlijk: wat kost dat allemaal. De komende maanden gaan we ons dus verdiepen in campers, het land, het weer, routes, benodigdheden, aanbieders, verzekeringen, etc. Alle kennis die we opdoen zullen we delen via deze site. Niet alleen van de voorbereiding, maar natuurlijk ook van de reis zelf.

Hierdoor zal er een uniek digitaal reisverslag ontstaan waar we vooral zelf veel plezier aan zullen beleven. Daarnaast hopen we dat deze informatie ook bruikbaar is voor anderen die een soortgelijke reis door Canada willen gaan maken!

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Speak Your Mind

*