Review camping Brookside Campsite

Camping Brookside Campsite ligt direct aan de Trans-Canada Hwy vlakbij het plaatsje Cache Creek. De omgeving lijkt op een scene uit een western: graslanden, ruige boerderijen afgewisseld met woestijnen. Brookside Campsite ligt aan de doorgaande weg, maar de geluidsoverlast valt erg mee. Er loopt in de verte ook een spoorweg, maar die hoor je eigenlijk helemaal niet.

Review Brookside Campsite Canada

De campings is druk en er zijn meerdere vaste staanplaatsen. De plekken zijn relatief klein en de RV’s staan dicht op elkaar. Het is hier lekker levendig. We hebben het idee dat er vooral lokale mensen en reizigers op doorreis gebruik maken van deze camping. In de buurt is immers niet veel te doen.

Review Brookside Campsite Canada

Voorzieningen

Er zijn genoeg douches (12 in totaal) en ze zijn redelijk schoon. Er is ook een klein zwembadje, maar daar werd (toen wij er waren) nauwelijks gebruik van gemaakt. Er is gratis WiFi, maar wel erg traag, ook al staan we relatief dicht bij het kantoor. Bij elke standplaats is een picknicktafel en een firepit om een vuurtje te stoken, of te BBQ-en.

Review Brookside Campsite Canada

We bezochten deze camping op onze reis van Clearwater naar Whistler.

Conclusie camping Brookside Campsite

Dit is een prima camping als je een tussenstop wilt maken tussen de Rockies en Vancouver. Verwacht echter niet teveel van de ruige omgeving, want er is verder weinig te beleven.

Camping Brookside Campsite op Google Maps
Naam: Brookside Campsite
Adres: 1621 East Trans Canada Hwy Cache Creek, BC V0K 1H0, Canada
Aantal camperplaatsen: +/- 75
Full Hookup sites: Ja (25)
Prijs per nacht: CAN 35 (Full Hookup)
Reserveren: Ja, via website, telefoon of e-mail.
Website: brooksidecampsite.com
Telefoon:  (250) 457-6633
E-mail: info@brooksidecampsite.com
Faciliteiten: Douche (gratis) / Toilet / Wasmachines / Wi-Fi (gratis), kleine winkel, klein zwembad, fire pitt, picknicktafel
Beoordeling: •••••

 

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Comments

  1. Elbert en Annemiek van de Pol zegt

    wij waren ook op deze camp site begin juli 2015 wat was het heet. geweldige camping en beheerders. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken elke dag sproeien tegen het stof en om de flora toch maar mooi te laten bloeien en zo.

  2. 1/10/2018 – Op eerste zicht geen slechte plek voor één nacht. Enkel werden wij van de camping gegooid omdat onze dreumes van 1,5 jaar onder een lint was gekropen waar blijkbaar net gras was gezaaid. Onze oprechte excuses aangeboden, hem willen vergoeden voor de schade… Wij waren moe van de rit, dreumes moest eten en we hadden niet direct een alternatief. De eigenaar was voor geen rede vatbaar. We kregen zelfs ons geld niet terug! Absoluut niet klantvriendelijk bediend!!! Uiteindelijk een plek, historic Hat Creek, iets verder op. Veel warmer en gezelliger. Jammer om zo iets mee te moeten maken.

Speak Your Mind

*