Over ons en over deze website

Noor en Rogier in CanadaDeze site is opgezet door ons: Rogier en Leonoor. In het voorjaar van 2013 zaten wij te brainstormen over de zomervakantie. Meestal kiezen we voor Italië omdat we beiden gek zijn op lekker eten, goede koffie en een mooie natuurlijke omgeving. Gaandeweg onstond de gedachten om een keer een avontuurlijkere reis te ondernemen. Vooral Leonoor is een echte ontdekkingsreiziger. Na de nodige continenten en landen afgevinkt te hebben, was daar opeens het idee van een camper rondreis door Canada. Dit sprak ons beiden heel erg aan. De gedachten aan mooie ongerepte natuur, de vrijheid die een camper biedt en de Westerse invloeden, gaven de doorslag. Het idee was geboren!

Maar dan komen de vragen… hoe regel je dat, hoe lang ga je, wanneer ga, waar ga je naartoe in Canada, wat kost dat, doe je alles zelf of boek je een verzorgde reis, etc. etc. Allemaal vragen die direct ontstonden, maar waar we natuurlijk geen pasklare antwoorden op hadden. Wij zullen niet de eersten zijn met deze vragen en ook zeker niet de laatsten. Als je zo’n reis maakt, dan wil je goed beslagen ten ijs komen. We gaan dus het nodige speurwerk doen.

Doel Canadacamperreis.nl

We hebben besloten deze site te starten om onze kennis en ervaring over onze camperreis door Canada, te delen. Ten eerste als digitaal monument voor onszelf en hopelijk nuttig voor anderen die in de toekomst ook een camperreis door Canada willen maken.

Wat we allemaal mee gaan maken weten we niet, maar we delen graag al onze ervaringen met je.

Rogier & Leonoor, Juli 2013

Over Rogier

RogierRogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada. Dat laatste zal ergens in 1998 zijn geweest en was een zakelijk tripje van zo’n dag of drie.

Over Leonoor

LeonoorLeonoor (1976) is senior SEA consultant bij een gerenommeerd zoekmachine marketing bureau en blogger op haar website SlimmerAfslanken.nl. Ze is een reislustig type en heeft al veel landen bezocht. In Canada is zij echter nog nooit geweest.