Review camping Burnaby Cariboo RV Park

Burnaby Cariboo RV Park is een grote camping speciaal voor campers. Deze camping ligt ingeklemd tussen de drukke snelweg en een treinbaan. Die hoor je dus beiden. De plaatsen zijn klein en dicht op elkaar, maar er is veel groen (hegjes) dat voor enige privacy zorgt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op deze efficiënte camping.

Burnaby Cariboo RV Park and Campground

Voorzieningen

De douches en toiletten zien er keurig netjes uit en zijn voldoende aanwezig. Er is een winkeltje met een uitgebreid assortiment. Deze camping is effectief ingericht: hier snappen ze het. Er is gratis Wi-Fi, maar dat blijkt slechts beperkt te zijn tot 2 uur per apparaat per 24 uur. Voor CAN 5 kan je er onbeperkt gebruik van maken. P.s. wij konden zonder extra te betalen het internet gedurende ons gehele verblijf gebruiken. Het internet is trouwens wel traag. Er is ook een (binnen)zwembad, een zonnedek en een fitnesszaal waar je gratis gebruik van kunt maken. Uiteraard kan je ook je kleren wassen. Sterker nog, je kunt hier zelfs je camper wassen in een speciale wasstraat!

Burnaby Cariboo RV Park and Campground

Op 2,5 km (is lopend goed te doen) is een groot winkelcentrum (Lougheed Town Centre) waar je prima (maar ongezellig) kunt shoppen en kunt eten. Handig als je op je laatste avond niet uitgebreid wilt koken.

Conclusie Burnaby Cariboo RV Park and Campground

Een prima en zeer efficiënte camping voor je laatste avond in Vancouver. De prijs is aan de hoge kant, maar dat is zo dicht bij de stad te verwachten. Hier geen mooie natuur, maar het rumoer van de stad. Heb je een camper bij Fraserway RV in Vancouver gehuurd, dan is dit een prima laatste stop voor het terugbrengen van je camper (+/- 20 minuten).

Burnaby Cariboo RV Park and Campground op Google maps
Naam: Burnaby Cariboo RV Park and Campground
Adres: 8675 Cariboo Place, Burnaby, V3N 4T2
Aantal plaatsen: 217
Full Hookup sites: Ja (217)
Prijs per nacht: CAN 58 (full hook up)
Reserveren: Ja, website en telefoon
Website: www.bcrvpark.com
Telefoon: 604-420-1722
E-mail: camping@bcrvpark.com
Faciliteiten: Douche (gratis) / Toilet / Wasmachine / Wi-Fi (2 uur gratis) / winkel / Picknicktafel / fitnessruimte en zwembad.
Beoordeling: •••••

 

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Speak Your Mind

*