Review Dutch Lake Resort & RV Park

Dutch Lake Resort & RV Park vind je in Clearwater en ligt direct aan Dutch Lake. Het is een camping met diverse plaatsen voor campers, vaste plaatsen en diverse huisjes. Het uitzicht op het meer is erg mooi. In het meer kun je zwemmen, varen en vissen. Vanuit de camping is het goed te doen (met camper) om Well Gray National Park te ontdekken.

Dutch Lake Resort & RV Park

Voorzieningen

De voorzieningen zijn goed en redelijk schoon. Voor zowel de mannen als de vrouwen zijn er drie toiletten en twee douches. Dat laatste is misschien wat weinig als het er erg druk is. Er is gratis WiFi en is een mogelijkheid om kleding wassen. Ook is er een klein winkeltje waar je diverse kampeer artikelen kunt kopen. Handig dat er ook een goed restaurant is, waardoor je lekker kunt eten en iets kunt drinken, waarna je binnen enkele minuten naar je huisje loopt.

Dutch Lake Resort & RV Park

Wij overnachtten op deze camping onderweg van Blue River naar Clearwater (Well’s Gray National Park).

Conclusie Dutch Lake Resort & RV Park

Wij vonden dit een prima camping voor één of meerdere overnachtingen. Omdat er voldoende plek was, konden we een mooie plaats uitzoeken met uitzicht over het meer.

Blue River Campground and RV Park op Google Maps
Naam: Dutch Lake Resort & RV Park
Adres: 361 Ridge Drive, Clearwater, BC, V0E 1N2 Canada
Aantal plaatsen: 75
Full Hookup sites: Ja (niet allemaal) / 30/50 Amps
Prijs per nacht: CAN 37
Reserveren: Ja, website en telefoon
Website: www.dutchlake.com
Telefoon:  1-888-884-4424
E-mail: chris@dutchlake.com
Faciliteiten: Douche (gratis) / Toilet / Wasmachine / Wi-Fi (gratis)
Beoordeling: •••••

 

Over Leonoor

Leonoor (1976) is senior SEA consultant bij een gerenommeerd zoekmachine marketing bureau. Ze is een reislustig type en heeft al veel landen bezocht. Canada is haar favoriete vakantiebestemming.

Comments

  1. Leuke camping met heerlijk zwemwater. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan de watervallen van het Wells Gray park. Het bezoekerscentrum van het park, een supermarkt en een benzinestation zijn dichtbij te vinden.

Speak Your Mind

*