Review camping iRVins RV Park and Campground

iRVins RV Park ligt ongeveer 1 km ten noorden van Valemount.  Wij logeerden hier 1 nacht onderweg van Jasper naar Blue River. De camping bestaat uit een groot veld, waar  zo’n 96 plaatsen beschikbaar zijn. Het uitzicht rondom is prachtig: overal bergen. Wij waren hier in het voorseizoen en hadden vooraf geen plaats gereserveerd. Dat was ook absoluut niet nodig, want er was meer dan genoeg plaats. Hoe dat in het hoogseizoen is, kunnen we niet zeggen.

iRVins RV Park and Campground

Omdat het één groot veld is, is er weinig privacy, maar er is voldoende ruimte tussen de plekken. De camping ligt naast een doorgaande weg, waardoor je de auto’s hoort rijden. Toch hadden wij er niet veel last van, omdat het ’s Avonds vrij rustig is op de weg, waardoor je niet de hele tijd de auto’s hoort.

iRVins RV Park and Campground

Sanitair en voorzieningen

Er zijn voldoende toiletten en douches. Van de douches kan je niet zelf de temperatuur regelen. Je kunt alleen een knop indrukken. Het water is wel heerlijk warm. Het toiletgebouw is schoon. Net als alles hier. Geinig detail: overal waar je komt hangen briefjes wat je wel en niet mag. Dat werkte een beetje op onze lachspieren. Het is hier allemaal wel erg keurig. Er zijn ook wasmachines en drogers met wasmiddel.  Tot slot is er gratis WiFi. Er is ook een winkeltje waar je van alles kunt kopen.

iRVins RV Park and Campground

Conclusie iRVins RV Park and Campground

Dit is een mooie camping, met prachtig uitzicht. Alles is lekker schoon en goed onderhouden. Een prima camping als je op doorreis bent van Jasper National Park naar Well’s Gray.

iRVins RV Park and Campground Valemount op Google Maps
Naam: iRVins RV Park and Campground Valemount
Adres: 360 Loseth Rd Valemount, BC V0E 2Z0 (1 kilometer noord van Valemount, B.C.)
Aantal plaatsen: 96
Full Hookup sites: Ja (30 en 50 AMP)
Prijs per nacht: CAN 34,45 (wij kregen korting dankzij een bon uit een infoboekje en betaalden CAN 31)
Reserveren: Mogelijk via telefoon en website
Website: irvinsrvpark.com
Telefoon: 250-566-4781
E-mail:
Faciliteiten: Gratis WiFi, Douche (gratis), Toilet, wasmachines, winkeltje
Beoordeling: •••••

 

Over Leonoor

Leonoor (1976) is senior SEA consultant bij een gerenommeerd zoekmachine marketing bureau. Ze is een reislustig type en heeft al veel landen bezocht. Canada is haar favoriete vakantiebestemming.

Speak Your Mind

*