Review: Canyon Farms RV park

RV-park Canyon Farms RV park ligt net buiten Kelowna. Het is een soort boerderij met 8 pull-through RV plaatsen en een dry-place, waar alleen stroom beschikbaar is.

Canyon Farms RV Park

Dit kleinschalige RV-park ziet er zeer goed verzorgd uit en de plekken zijn van alle gemakken voorzien. Op de plaats is veel aandacht voor het scheiden van afval. Voor het GFT-afval krijg je zelfs een emmertje van de eigenaresse. Dit afval kan je vervolgens zelf aan de kippen voeren. Je kunt er ook verse eieren en groenten kopen.

Canyon farms RV Park

Betalen kan hier via Square. Het is een soort plugin voor een iPhone / Android waarmee je via een app een creditcardbetaling autoriseert. Handig.

Sanitair

Op het terrein staat een klein gebouw met één douche, één toilet en een wasmachine en droger. Dit ziet er allemaal schoon en modern uit. Het lijkt meer op de aanbouw van een woning, dan een los gebouw. Hierdoor oogt het heel huiselijk.

Sanitair Canyon farms RV Park

WiFi

Gebruik van WiFi is gratis en het signaal is prima.

Conclusie Canyon Farms RV park

Canyon Farms RV park is een prima plek om te verblijven. Het is er stil, schoon en de prijs / kwaliteitsverhouding is prima. Ben je hier in de buurt en zoek je een RV-park? Dan is dit een prima optie. Het is wel handig om vooraf te informeren en te reserveren, omdat er maar weinig plekken zijn.

Canyon Farms RV park - Bron: Google Maps
Naam: Canyon Farms RV park
Adres: 4020 Field Road, Kelowna, British Columbia
Aantal plaatsen: 8
Full Hookup sites: Ja, 20/30/50 Amp
Prijs per nacht: CAN 39 laagseizoen / CAN 50 hoogseizoen
Reserveren: Mogelijk
Website: www.canyonfarmsrv.com
Telefoon: 250-801-1969
E-mail: lesley@canyonfarmsrv.com
Faciliteiten: Douche (gratis) / Toilet / Wasmachine / Wi-Fi (gratis)
Beoordeling: ••••

 

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Speak Your Mind

*