Review Sandman Signature airport hotel

Als in Canada een campperreis maakt, dan mag je niet direct na landing in een camper stappen en wegrijden. Daar moet minimaal één overnachting tussen zitten. Geen slechte regel omdat je dan een beetje aan het tijdsverschil kunt wennen. Onze overnachting was in het Sandman Signature hotel in Vancouver. Is dit hotel een aanrader?

Ontbijtzaal Sandman Signature Hotel

Dit grote hotel ligt ongeveer 5 kilometer van de luchthaven en 15 km van onze camperverhuurder Fraserway RV. Verwar het hotel niet met het Sandman Hotel Vancouver Airport dat ook op dezelfde weg ligt. Hier ging onze taxichauffeur wel de fout in, waardoor we in het verkeerde hotel stonden. We konden wachten op de pendelbus, maar besloten zelf te lopen naar het juiste hotel.

Het uitzicht

Het Sandman Signature hotel ligt aan de drukke Vancouver-Blaine Highway. Als je pech hebt kijkt je kamer hier op uit. Eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit, want het uitzicht van alle kamers zal niet spannend zijn. De lobby van het hotel oogt fris en modern. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Onze kamer is een Executive 2 Queens Room en kost zo’n € 90 per nacht. Dat is exclusief ontbijt. Inclusief is gebruik van het zwembad (binnen en buiten) snel WiFi en gebruik van de Steve Nash Sports Club. Volgens de website moet je hier extra voor betalen, maar wij kregen een kaartje, waarmee we kosteloos naar binnen kunnen. Leonoor maakt hier gebruik van. Dankzij de jetlag staat zij al om 6 uur ’s ochtens in de Gym, waar het dan al erg druk is. De apparatuur is heel modern en menig Nederlandse sportschool zou jaloers zijn op de apparaten.

Fitness Sandman Signature Hotel Vancouver

De kamer ziet er prima uit, is ruim en schoon. Er staan twee kingsize bedden in de kamer en er is een klein balkon.

Het ontbijt

Na onze overnachting is het tijd voor een ontbijtje in het in-huis gelegen CHOP Steakhouse & Bar. Het luxe ontbijtje kost omgerekend zo’n € 50. Dat is behoorlijk aan de prijs en zat niet inbegrepen in onze pakketreis.

ontbijt Ssandman Signature Hotel

Voordelen hotel Sandman Signature airport

  • Gratis shuttlebus van vliegveld naar hotel
  • Net hotel. Moderne en trendy uitstraling (binnen)
  • Restaurant in-house
  • Bar naast de deur
  • Snel en gratis WiFi
  • Gratis fitness

Nadelen hotel Sandman Signature airport

  • Direct naast snelweg
  • Weinig te doen in directe omgeving

Conclusie Sandman Signature hotel Vancouver

Het Sandman Signature hotel Vancouver is een prima hotel als je wilt overnachten voor je camperreis. Het ligt dicht bij het vliegveld en wij werden er de volgende ochtend opgehaald door onze camperverhuurder. Het hotel is van alle gewenste faciliteiten voorzien en je kunt er prima ontbijten. De omgeving is weinig inspirerend, maar dat was voor ons minder belangrijk. De prijs voor de kamer is redelijk, hoewel de prijs voor het ontbijt wel aan de hoge kant was. Het ontbijt was wel erg goed!

Kosten overnachting Executive 2 Queens Room: € 90
Kosten ontbijt: +/- € 25 p/p

 

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Speak Your Mind

*