Review: Williamson’s Lake Campground

Williamson’s Lake Campground is een privé-camping een paar km buiten de plaats Revelstoke.  Er zijn 50 plekken voor RV’s (groot en klein). Ook kun je hier kamperen met een tent.  Er is een meertje, waar je kunt zwemmen en kanoën. Kano’s zijn te huur op de camping. Er is ook een kleine midgetgolf baan en een speeltuintje voor kinderen.

Williamson's Lake Campground - Revelstoke

Iedere plek heeft een firepit. Hier kan je hout in branden (verkrijgbaar voor 6 dollar). De firepit is een grote velg. Het is mogelijk om een rooster te lenen voor de barbecue. WiFi is aanwezig en gratis, echter was er  geen sterk signaal op de plek (7) waar wij stonden. Er zouden wasmachines op de camping zijn, maar wij hebben ze niet gezien (en er ook niet op gelet). Er zijn zowel full hook up sites als alleen dry sites beschikbaar.

Reserveren

Deze camping kun je telefonisch reserveren. Houd er rekening mee dat je een creditcardnummer moet doorgeven. Een handige tip is om hiervoor een pre-paid creditcard te gebruiken.

Sanitair

Er zijn twee douchegebouwen op het terrein. Die zien er op zich redelijk uit. Wel wat verouderd, maar redelijk schoon. De douche is heerlijk warm, heeft dubbele gordijntjes en een harde straal. Dat was wel lekker.

Williams Lake Campground in Revelstoke

Wij overnachtten op deze camping onderweg van Kelowna naar Revelstoke.

Conclusie Williamson’s Lake Campground

Williamson’s Lake Campground is een kleine, rustige (in juni) camping voorzien van de nodige faciliteiten. Een goede uitvalsbasis om Revelstoke en omgeving te verkennen.

William's lake Campground Revelstoke
Naam: Williamson’s Lake Campground
Adres: 1817 Williamson Lake Road, Revelstoke, British Columbia V0E 2S0, Canada
Aantal plaatsen: 50
Full Hookup sites: Ja (15/30 amps)
Prijs per nacht: CAN 35
Reserveren: Mogelijk
Website: www.williamsonlakecampground.com
Telefoon: +1 250-837-5512
E-mail: lisalong@telus.net
Faciliteiten: Douche (gratis) / toilet / wasmachine / Wi-Fi (gratis) / kanohuur / midgetgolf / speeltuin / meertje
Beoordeling: •••••

 

 

Over Leonoor

Leonoor (1976) is senior SEA consultant bij een gerenommeerd zoekmachine marketing bureau. Ze is een reislustig type en heeft al veel landen bezocht. Canada is haar favoriete vakantiebestemming.

Speak Your Mind

*