Review: camping Wild Rose Campground & R.V. Park

Camping Wild Rose Campground & R.V. Park ligt aan de Flood-Hope Road in het plaatsje Hope. Het is een rustig R.V. Park met 68 verschillende plaatsen. Het uitzicht is mooi: er zijn diverse bergen in de achtergrond zichtbaar. Er zijn full hookup plaatsen (elektriciteit / water en afvoer) beschikbaar en er zit voldoende ruimte tussen de plaatsen.

Wild Rose RV Park in Hope Canada

Sanitair

Er is een gebouw met sanitair en een ruimte met wasmachines. Het ziet er allemaal netjes uit, maar wel wat gedateerd. In het toiletgebouw schalt continu een lokaal radiostation uit de speakers. De douches zijn lekker warm en er zijn geen douchemuntjes voor nodig.

Wild Rose RV Park in Hope Canada

WiFi

WiFi is gratis beschikbaar en de ontvangst (op de plek die wij hadden aan het begin van het terrein) is prima.

Wild Rose RV Park in Hope Canada

Conclusie Wild Rose Campground & R.V. Park

Prima RV-park. Alle faciliteiten zijn aanwezig en het sanitair ziet er netjes uit. Nadeel is een drukke weg op gehoorafstand en een treinbaan die in de buurt ligt. De treinen zijn goed hoorbaar, ook ’s nachts.

Wild Rose Campground & R.V. Park - Bron: Google Maps
Naam: Wild Rose Campground & R.V. Park
Adres: 62030 Flood-Hope Road Hope, BC V0X 1L2 Canada
Aantal plaatsen: 68
Full Hookup sites: Ja (niet allemaal) / 30/50 Amps
Prijs per nacht: CAN 38
Reserveren: Mogelijk
Website: www.wildrosecamp.com
Telefoon: (604) 869-9842
E-mail: wildrose@uniserve.com
Faciliteiten: Douche (gratis) / Toilet / Wasmachine / Wi-Fi (gratis)
Beoordeling: •••••

 

Over rogier

Rogier (1974) is online marketeer bij zijn eigen onderneming: Webmonnik.nl. Qua reizen is hij o.a. geweest in Italië, Frankrijk, Engeland, Amerika (Las Vegas), Japan en Canada.

Comments

 1. Elbert en Annemiek van de Pol zegt

  Wij waren hier op doorreis onderweg van rockies naar Vancouver. Vriendelijke ontvangst voor de rest alles ok. Schoon groen goed onderhouden enz. Wij sliepen naar een paar glaasjes overal doorheen.

 2. Beste Rogier en Leonoor,

  Mijn vriend en ik plannen volgend jaar een doorreis in Alberta en British Columbia. Ik heb een algemeen vraagje waar ik niet meteen een antwoord op vind:

  Als je aankomt op een camping, gereserveerd of niet, en je hebt een plekje, kan je dat plekje dan ook weer verlaten mét je camper, zonder dat je dat plekje nadien kwijt bent? Ik had ergens gelezen dat ze met briefjes werken naast de staanplaatsen, maar misschien kunnen jullie mij een duidelijker antwoord geven?

  Alvast bedankt voor jullie antwoord, en voor de handige site!

  Vriendelijke groet,

  Lies

  • Beste Lies,

   Een aantal campings werken inderdaad met briefjes aan een paaltje, zodat je kunt zien dat de plaats bezet is. In andere gevallen krijg je een plaats toegewezen. Als je overlegd met de eigenaar dat je weg gaat met de RV, dan zullen ze je plaatsje zeker niet opnieuw verhuren.

   Groeten, Rogier

 3. Jans Koops zegt

  Wild Rose Campground. Een gedateerde camping die wel een opknapbeurt nodig heeft. Nadeel is ook dat de camping aan een drukke snelweg ligt en het er dus bepaald niet rustig is.

Speak Your Mind

*