Review: Blue River Campground and RV Park

Blue River Campground and RV Park vind je in Blue River, ongeveer 1 km van River Safari. Het is een kleine camping met zo’n 42 plaatsen. Het is er een gezellige rommel. Er is een klein winkeltje/receptie in een soort grote blokhut. Hier kun je  wat campingspullen kopen, boeken lenen, etc. Je kunt hier ook fietsen en kano’s huren.

Blue River Campground and RV-Park

De plaatsen staan dicht op elkaar. Heb je luidruchtige buren, dan heb je pech. De sfeer is hier wel heel relaxed. Meer dan op andere campings zien we mensen ’s avonds gezellig buiten eten en borrelen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij overnachtten op deze camping onderweg van Valemount naar Blue River.

Blue River Campground and RV-Park

Sanitair

Er is één douche + toilet voor mannen en één douche + toilet voor vrouwen. Dat is eigenlijk te weinig, zeker als de camping vol is. Dat was niet het geval, maar we stonden nu al in de rij voor de douche. Beetje armoedig wel. Het sanitairgebouw oogt daarnaast knullig en is duidelijk door een matige doe-het-zelver in elkaar geknutseld. Dit vinden ze hier overduidelijk minder belangrijk. Of het sanitair ook hygiënisch is, valt te betwijfelen. Met meerdere douchematjes op elkaar wordt het natuurlijk nooit echt fris. Het water is wel lekker warm.

Blue River Campground and RV-Park

WiFi

WiFi is gratis en de ontvangst is goed.

Conclusie Blue River Campground and RV Park

Gezellige camping, maar niet voor meerdere nachten en ook niet in het hoogseizoen. De sfeer is er goed en het personeel is erg vriendelijk. De kwaliteit en de beschikbaarheid van het sanitair, laat te wensen over. De ingang van de camping ligt vlak naast een drukke weg, maar op de plek waar wij stonden hadden we daar geen last van.

Blue River Campground and RV Park op Google Maps

Naam: Blue River Campground and RV Park
Adres: 991 West Frontage Rd, Hwy 5 & Murtle Lake Rd, British Columbia, V0E 1J0
Aantal plaatsen: 42
Full Hookup sites: Ja
Prijs per nacht: CAN 39,90 (full hookup site)
Reserveren: Ja, via website, of telefoon
Website: bluerivercampground.ca
Telefoon:  00-250-673-8203
E-mail: contact@bluerivercampground.ca
Faciliteiten: WiFi, Douche (gratis), Toilet, winkeltje, wasmachine, fiets, en bootverhuur

Beoordeling: •••••

 

Over Leonoor

Leonoor (1976) is senior SEA consultant bij een gerenommeerd zoekmachine marketing bureau. Ze is een reislustig type en heeft al veel landen bezocht. Canada is haar favoriete vakantiebestemming.

Comments

 1. Jan Bullee zegt

  Beste Leonoor, wat ik is bij de inventarisaties van een aantal campings mis is van wanneer tot wanneer deze feitelijk open zijn.
  Wij zijn op reis van 27 september t/m 14 oktober dit jaar vandaar de vraag, voor de rest prima informatie war we ons voordeel mee kunnen doen, bedankt, mvrgr, jan

  • Beste Jan,

   Dank voor je reactie. Fijn om te horen dat je wat aan de informatie hebt. Met onze site willen we mensen globaal informeren op basis van onze reis. Openingstijden van campings zullen van jaar tot jaar wijzigen. Het zou veel werk zijn om dat actueel te houden. Dat gaan we niet doen. Via de link kan je de website van de camping bezoeken. In veel gevallen zal je daar dat soort informatie kunnen vinden.

   Mooie reis!

   Groet, Rogier

Speak Your Mind

*